Speur- en spaghettiwandeling

Wanneer?

Zondag 22 oktober 2017

Locatie?

Beverbeekhuis - Diest
Tulpenstraat 2
3290 Diest

Prijs?

  • Volwassenen € 15
  • Vegetarisch € 15
  • Kinderen € 10
  • Meeneemportie saus € 8
  • Wandeling € 5
  • Steun KOMOK € 5

Programma?

  • Start wandeling: tussen 13u00 en 15u00
  • Spaghetti: tussen 12u00 en 18u00
  • Prijsuitreiking: 17u30

Inschrijven

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen per mail bij Emmy Baetens: emmybaetens@hotmail.com

Uw betaling op het rekeningnummer van Inner Wheel Diest geldt als inschrijving:

IBAN BE93 4529 2105 9167 / BIC: KREDBEBB.

Het is inmiddels een traditie geworden; elk jaar organiseert Inner Wheel Diest een ludieke, begeleide wandeling in eigen streek, met aansluitend een heerlijke spaghettimaaltijd. Deze speur- en spaghettiwandeling vindt dit jaar plaats op zondag, 22 oktober 2017, in het Beverbeekhuis in Diest. Noteer alvast de datum en zorg dat je erbij bent, met familie, vrienden en kennissen. Jong en oud, iedereen is welkom! 

Voor deze editie van de Inner Wheel speur- en spaghettiwandeling heeft André Gybels, ervaren gids uit de regio, een mooie verkenningstocht op de Kloosterberg uitgestippeld, met enkele ludieke vragen en opdrachten. Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen, voor volwassen én kinderen.  Tussen 13u00 en 15u00 kan er gewandeld worden, met een vrij te kiezen startmoment.

Zowel voor als na de wandeling kunnen de gasten genieten   van een rustig aperitiefmoment met hun gezelschap en daarna van een heerlijke spaghetti en een dessert. Het is uiteraard ook mogelijk om enkel voor de spaghettimaaltijd in te schrijven en niet voor de wandeling. Iedereen kan op voorhand laten weten wanneer zij/hij graag komt eten; tussen 12u00 en 14u00, tussen 14u00 en 16u00 of tussen 16u00 en 18u00.

Smaak en gezelligheid

Alle IW-leden, stuk voor stuk dames met een neus voor smaak en gezelligheid, steken dus op 22 oktober de handen uit de mouwen om het gezellig te maken en hun sympathisanten te ontvangen in zaal Beverbeekhuis, Tulpenstraat 2,   Diest. Hun inmiddels legendarische spaghettisaus maken ze zelf en helemaal volgens de regels van de kunst.

Liefhebbers mogen zelfs op voorhand spaghettisaus bestellen om na afloop mee naar huis te nemen.

Vriendinnen voor het goede doel

Inner Wheel Club Diest zal de opbrengst van dit initiatief schenken aan KOMOK en enkele andere sociale projecten ten voordele van moeders en kinderen in nood.

Conclusie?

Op zondag 22 oktober kook je niet thuis, maar trek je met iedereen die je lief is naar zaal Beverbeekhuis in Diest. Lekker makkelijk en vooral erg smakelijk!

Facebook

Bekijk het event op Facebook via onderstaande knop